Referenties

AbT

AbT (Active Business Telemarketing) is een toonaangevend callcenter uit Amsterdam, dat zich bezig houdt met het genereren van afspraken en sales leads op de zakelijke markt. Voor AbT heeft Softwareplan een uitgebreide applicatie ontwikkeld, waarmee een groot gedeelte bedrijfsvoering geautomatiseerd wordt.

B. Wiegers, directeur van AbT:

"Mijn bedrijf is een callcenter. In de praktijk betekent dit, onder andere, dat er een continue behoefte bestaat aan optimalisatie van bestaande, en ontwikkeling van nieuwe software. In het verleden heb ik zaken gedaan met een andere ontwikkelaar van bedrijfssoftware. Dit is toen niet naar wens verlopen, en ik heb uiteindelijk de keus gemaakt om een aantal IT'ers in dienst te nemen. Mede door de groei die AbT de laatste jaren heeft doorgemaakt is de noodzaak van zeer geavanceerde managementsoftware ontstaan. Ons eigen IT team beschikt echter niet over de juiste vaardigheden om deze complexe oplossing te maken.

De keuze, waarvoor ik mij gesteld zag, was: een aantal extra IT'ers in dienst nemen, of opnieuw kiezen voor een externe partij. Hoewel mijn ervaringen daarmee, zoals gezegd, niet positief waren, heb ik toch een aantal leveranciers, waaronder Softwareplan laten offreren. Vanaf het eerste contact met Softwareplan, heb ik een positief gevoel gekregen en gehouden. Softwareplan denkt actief, en proactief mee, komt steeds met ideeën en praktische oplossingen. Hierdoor heb ik sterk het gevoel dat Softwareplan niet alleen een leverancier is, maar ook een partner die voor mij klaar staat.

Ontwikkeling van complexe software betekent in de praktijk dat er met enige regelmaat wat aanpassingen nodig zijn. Softwareplan is hier uiterst flexibel in, en zoekt ook zelf actief naar mogelijke verbeteringen. Qua communicatie, meedenken en flexibiliteit kan ik niet meer dan lovend zijn.

Inmiddels werken we al lange tijd met de oplossingen die Softwareplan voor ons gemaakt heeft. Alles werkt feilloos en naar wens. Softwareplan begrijpt de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit. Voor mij is Softwareplan de juiste keuze.

Als ik weer software laat ontwikkelen, zal ik zonder twijfel opnieuw voor Softwareplan kiezen."