Werkwijze

Samen werken aan succes

Een succesvol product maken, dat is uw en ons belang. Onze passie ligt bij het ontwikkelen van webapplicaties en software die met plezier worden gebruikt.

Hoe tot een succesvol product te komen? Daar hebben wij over nagedacht. En communicatie is hierbij de sleutel. Zowel communicatie met u als opdrachtgever als communicatie met de eindgebruikers (uw klanten of uw personeel).

Wij breken de opdracht op in kleine behapbare brokken van 4 tot 6 weken. Deze periodes noemen wij sprints. Na elke sprint leveren wij werkbare software aan u op. Na elke sprint overleggen we opnieuw welke kant we opgaan. Ideeën en wensen veranderen snel, dus geloven wij niet in jaren lange projecten.

Voordelen

Voordelen van de sprints zijn legio. De belangrijkste:

  •  na elke sprint kan er gekozen worden om live te gaan
  •  na elke sprint kan er opnieuw beslist worden wat de belangrijkste punten zijn voor de volgende sprint
  •  na elke sprint heeft u een werkend en getest product, dus niet maanden investeren en dan halve producten hebben
  •  flexibel in de kosten, na elke sprint kan er een nieuwe go/no-go beslissing worden genomen, of besloten worden de developers groep uit te breiden of in te krimpen

Interesse?

Nodig ons eens uit voor een inventarisatie van uw wensen. Een kennismakingsgesprek is uiteraard altijd vrijblijvend en vertrouwelijk. Maak snel een afspraak met Softwareplan.