Software productontwikkeling

Van idee tot product, een gat in de markt

Software productontwikkelingU heeft een nieuw idee, u ziet een gat in de markt. Maar nu moet de software nog ontwikkeld worden. Wij realiseren in samenspraak met u de benodigde webapplicatie of software.

Voor een nieuw bedrijf zoekt u uiteraard een betrouwbare en betaalbare partner. Uit onze eigen ervaring als ondernemers weten wij hoe belangrijk de gebruikerservaring is voor het succes van een product. Wij zijn meer dan een standaard softwarehuis. Uw succes is ons succes. Wij denken mee met uw plan en met uw klanten/gebruikers.

Geheimhouding

Wij zijn ons erg bewust van de vertrouwelijkheid van uw plannen. Onze processen zijn zo ingericht dat ideeën en doelen van uw software productontwikkeling alleen bekend zijn bij onze projectleiders.

Oplevering

U wilt uiteraard de vinger aan de pols houden, en zeker zijn van de juiste richting. Wij leveren met grote regelmaat werkende software aan u op. Hoe wij dat doen leest u op onze pagina Werkwijze. Aangezien het uw idee is worden alle intellectuele en eigendomsrechten van de door ons ontwikkelde code aan u overgedragen.

Ervaring

We hebben ruime ervaring met het in de markt zetten van ideeën. Enkele voorbeelden van software productontwikkeling zijn:

Allemaal inmiddels zelfstandige bedrijven die van hun idee een succes hebben gemaakt.

Interesse?

Nodig ons eens uit voor een inventarisatie van uw wensen. Een kennismakingsgesprek is uiteraard altijd vrijblijvend en vertrouwelijk. Maak snel een afspraak met Softwareplan.