Offshore IT

Voordelen outsourcing

offshore ITOffshore IT, ofwel het outsourcen van IT, wordt steeds populairder. Vaak wordt gekozen voor een land als India. In het verleden hebben wij daar ook voor gekozen. Onze ervaringen waren echter niet erg positief. Omdat we toch programmeurs nodig hadden voor onze werkzaamheden, zijn we elders gaan zoeken.

Nu werken we al meer dan 8 jaar met programmeurs uit Kyiv, Oekraïne. Communicatie is eenvoudig in het Engels of Russisch. Bovendien is fysiek overleg snel mogelijk, want binnen een dag ben je in Kyiv. En ook heel belangrijk, afspraak is afspraak. Een voorwaarde om offshore IT te laten werken.

Als u besluit om te gaan outsourcen doet u dat niet zomaar. Offshore IT geeft u een groot aantal voordelen:

  • direct meetbare kostenbesparing
  • meer capaciteit waardoor u sneller uw doelen kunt realiseren
  • procesverbetering door (gedwongen) gestructureerde aanpak software-development (SCRUM / Agile)
  • uitstekende service van outsourcing partner
  • volledige documentatie van ontwikkeling  

U zoekt een bedrijf voor uw offshore IT dienstverlening. U zoekt een bedrijf die gefocust is op uw succes. Een bedrijf die zorgt voor de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. U wilt outsourcen zonder zorgen. Offshore IT werkt anders niet. Wij weten dat uit ervaring en wij kunnen u hiermee helpen.

Tarieven

U beschikt al over een dedicated programmeur vanaf EUR 40,- per uur. Dat is slechts EUR 5.600,- per maand voor een ervaren programmeur die snel uw functionele eisen kan realiseren. Onze programmeurs zijn binnen 7 dagen inzetbaar. U begint dus direct met het besparen van kosten door offshore IT.

Interesse?

Maak snel een afspraak met Softwareplan.